skip to Main Content

Wie heeft er zin in een feestje?

We schreeuwen het nog net niet van de daken, maar we zijn zo blij dat we eindelijk weer met jullie een feestje mogen bouwen tijdens de Feestweek Nieuw Vennep!

Uiteraard zijn we bezig geweest ‘DE TOP’ van de Nederlandse artiesten wereld te strikken voor de feestweek in Nieuw Vennep! We zijn dan ook meer dan trots dat o.a. Snollebollekes en Mart Hoogkamer naar Nieuw Vennep komen.

Line-up

Line-up voor 2022

Het programma is zo goed als rond. Check hieronder het programma voor de Feestweek 2022. Meld je ook meteen aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte omtrent al het nieuws rondom de Feestweek Nieuw Vennep

ZATERDAG 18 JUNI

Het grote Aprés-ski festijn
Alex
Tim Schalkx
Yes-R
Aprés-ski DJ

Powered by: Flügel

WOENSDAG 22 JUNI

Venneper Zeskamp
DJ Jim
Gratis entree

DONDERDAG 23 juni

Mart Hoogkamer
Rutger van Barneveld
DJ Jim

VRIJDAG 24 juni

Snollebollekes
Het Feestteam
Pascal Redeker

ZATERDAG 25 juni

Q-Music The Party
met ‘Het Foute uur’

Onze ticket verkooppunten

Passe-partout tickets zijn binnenkort alleen te koop via onze voorverkooppunten. Er zijn een zeer beperkt aantal passe-partouts beschikbaar, deze tickets kosten: € 85,00.

Losse tickets zijn zowel online als bij onze voorverkooppunten te koop.

NIEUW-VENNEP

Cigo Venneperhof kansspelclub
Venneperhof 41

STATION NIEUW-VENNEP

B&B Broodjesboetiek
Venneperweg 301

NIEUW-VENNEP

Primera Getsewoud
Händelplein 51

HOOFDDORP

Primera (Vier meren)
Polderplein 3

De huisregels

Om FEESTWEEK NIEUW-VENNEP in goede banen te leiden hebben wij huisregels opgesteld die nageleefd dienen te worden door onze bezoekers.

Entreekaarten dienen bij de entree te worden om- gewisseld voor een polsbandje, dit polsbandje dient, gedurende de tijd dat u zich op ons festivalterrein bevind, zichtbaar om de pols te worden gedragen. Het verstrekte polsbandje is van deugdelijke kwaliteit, FEESTWEEK NIEUW-VENNEP kan niet ingaan op verloren polsbandjes. Bij constatering van onrechtmatigheden zoals valse kaarten, fraude met polsbandjes wordt de toegang ontzegd en aangifte bij de politie gedaan.

Bij het betreden van het festivalterrein wordt u gefouilleerd. Geen toegang onder de 16 jaar. Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Het is streng verboden alcohol te kopen en door te verstrekken aan personen onder de 18 jaar, bij constatering hiervan zal ook degene die de alcohol doorgeeft van het terrein verwijderd worden. Het is verboden te roken in de tenten.

Het is verboden om de volgende zaken mee te nemen op het festivalterrein: wapens, drugs, drank, etenswaren, glaswerk, vuurwerk, professionele foto en lmapparatuur, geluidsopnameapparatuur. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Gekochte kaarten en consumptiemunten worden niet retour genomen. Het programma is onder voorbehoud, bij een afzegging van een artiest om welke reden dan ook zijn wij gemachtigd een ander programma aan te bieden zonder restitutie van het entreegeld.

Het betreden van het terrein en het bijwonen van het evenement is volledig voor eigen risico van de bezoeker. Wij maken foto’s en video opnamen van het evenement en de bezoekers voor promotie doeleinden, facebook en website content.

Bij het kopen van de entreekaart geeft u toestemming aan de organisatie om deze opnamen te gebruiken. FEESTWEEK NIEUW-VENNEP is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade ontstaan aan bezoekers en/ of hun goederen. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Het is verboden in bezit te zijn van lachgas, bij constatering wordt lachgas ingenomen en tevens uw toegangsbewijs afgenomen en vernietigd.

Verboden zijn specifieke clubuitlatingen ook in de vorm van hesjes van motorclubs. Ook activiteiten van activisten zijn niet toegestaan.

Het is verboden om drones te gebruiken.

Route naar de locatie

LOCATIE:

Evenemententerrein Nieuw-Vennep
Zuiderdreef 2
2153 CL Nieuw-Vennep

KOM JE MET HET OPENBAAR VERVOER?

Vanaf station Nieuw-Vennep ben je met een wandeling van 10 minuten op het evenemententerrein. Op de site www.9292ov.nl kun je kijken hoe je het beste naar het evenemententerrein komt.

KOM JE MET DE AUTO?

Het evenemententerrein van Feestweek Nieuw-vennep is gemakkelijk met de auto te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het terrein.
Bereken je route voor vertrek zodat je niet te laat komt!

Onze gegevens

Evenemententerrein Nieuw-Vennep
Zuiderdreef 2
2153 CL Nieuw-Vennep

Organisatie: Feestweek BV
Ticket support: Simpleticket

De locatie:

Onze partners:

Webdesign door: Mediakrijger | © 2022 – Feestweek Nieuw-vennep

Back To Top